UA
ENG
кухня
/
основні страви
Середземноморська кухня завжди виділялася з інших своєю витонченістю та оригінальністю.
Куряче філе фаршироване сиром сулугуні на грилі з кускусом та вершково-грибним соусом
350 г.
319
грн.
Кебаб з яловичини
200 г./50г.
315
грн.
Кебаб з курки
200 г./50г.
299
грн.
Курка в тажині
з соусом карі 
та шафрановим різотто

550 г.
375
грн.
Кюфта з морепродуктами
355
грн.
Кюфта з телятиною
295
грн.
Фірмовий кебаб Satori з куркою
у тісті з сиром сулугуні
299
грн.
Фірмовий кебаб Satori
з телятиною у тісті з сиром сулугуні
315
грн.
Стейк з лосося з овочами
та соусом Бер блан

350 г. 
455
грн.
Теляча вирізка в золі з картопляним
гратеном та соусом "Божоле"

400 г. 
455
грн.
Стейк з лосося з томленими
овочами в тажині

330 г.
455
грн.
Стейк особуко
з гарбузовим пюре

500 г. 
335
грн.
Запачений сібас
з овочами в тажині 
300 г. 
459
грн.