ОСНОВНІ СТРАВИ /
MAIN COURSE

Курча з цвітною капустою і мусом тахіні на мангалі/

Сhicken with cauliflower and tahini mousse on the grill


255 ₴
Качина ніжка з моркв'яним кремом та солодким чілі/
Duck leg with carrot cream and sweet chili

300/285 ₴
Качина ніжка з полентою і карамелізованою грушею / Duck leg with polenta and caramelized pear

290/285 ₴
Мідії чилійскі у вершковому соусі / Chilean mussels in creamy sauce
350/255 ₴
Мідії чилійські в соусі пілаті / Chilean mussels in pilati sauce

350/255 ₴
Мідії чилійські в пряному соусі / Chilean mussels in creamy spice sauce

350/255 ₴
Органічний веганський стейк
100/70/50/335 ₴
Куряче філе на грилі з сиром сулугуні/
Grilled chicken fillet with sulguni cheese
Фаршироване сиром сулугуні філе на грилі з картоплею та вершково-грибним соусом/
Grilled fillet stuffed with sulguni cheese with potato and cream and mushroom sauce

350/265 ₴
Ніжний стейк лосося з кускусом та шафрановим соусом/
Tender salmon steak with couscous and saffron sauce
Лосось на грилі з кускусом та шафрановим соусом/
Grilled salmon with couscous and saffron sauce

275/355 ₴
Фірмовий кебаб Satori /
Specialty satori kebab
Кебаб з яловичини або курки у хрумкому тісті з сиром сулугуні. Подається з йогуртом, томатним соусом та фісташками/
Veal or chicken kebab in a crisp dough with sulguni cheese. It is served with yoghurt, tomato sauce and pistachios

380/288 ₴
Восьминіг з картоплею, томатом та вершковим соусом з тархуном/
Octopus with potatoes, tomato and tarhungm cream sauce
Щупальця восьминіга су-від смажені на грилі з картоплею, запечений томат, вершковий соус і тхіна

389 ₴
Сібас з різотто, песто та рікотою/

Sea ​​bass with risotto pesto and ricotta

Філе сібаса, рис арборіо, соус песто, червона ікра та рікота
sea ​​bass fillet, arborio rice, pesto sauce, red caviar, ricotta
315 ₴
Мітболи з різотто/
Meatballs with rissotto
Рис арборіо, вешковий соус дор блю,мітболи з індички з додаванням шпинату
arborio rice, turkey meatballs, dor blue sauce, spinach
235 ₴
Made on
Tilda